Termékek

Bizonyára már Ön is szembesült azzal a problémával, hogy a piacon elérhető "dobozos" szoftverek, alkalmazások funkcionalitásban, működésben nem mindig képesek kielégíteni Cége egyedi igényeit.

Egyedi fejlesztésű szoftvereinkkel, szolgáltatásainkkal folyamatosan arra törekszünk, hogy megvalósítsuk Ügyfeleink valamennyi speciális igényét. A tervezési és fejlesztési munka során szem előtt tartottuk a folyamatos továbbfejlesztés, testre szabás lehetőségét, igazodva már meglévő, és potenciális Ügyfeleink egyedi elvárásaihoz.

Kérem, vegye fel Velünk a kapcsolatot, hogy egy minden kötelezettségtől mentes egyeztetést, és igényfelmérést követően közösen tervezhessük meg, az Önnek és cégének legmegfelelőbb alkalmazást, szolgáltatást. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy tevékenységi körünk, valamint megoldásaink speciális jellegéből adódóan a weboldalon található szoftverek, alkalmazások funkcionalitásai, és árai tájékoztató jellegűek.

TERKOR - körzetesítés könnyedén

Okozott már gondot az Önnek választási-, háziorvosi-, fogorvosi-, óvodai vagy iskolai ellátási területek kialakítása? Több munkatársa, hosszú időn keresztül készített statisztikákat a lakosság létszámának változásáról? Mindezeknek a feladatoknak a hatékony, könnyen kezelhető formában történő elvégzésére készítettük el a TerKor fantázianevű, digitális térképre alapülő körzetesítő alkalmazásunkat.
Bővebben »

TÁVOLSÁGMÁTRIX

Távolságmátrix segítségével lehetővé válik, hogy térképi állomány nélkül meghatározzuk két előre definiált térképi pont közötti közúton mért legrövidebb-, illetve leggyorsabb eljutást biztosító út hosszát.
Bővebben »

MAPOFFICE 3.0 programrendszer

MapOffice programrendszer alkalmazásfejlesztési módszereivel a térkép, és a térképkezelés gyorsan, egyszerűen illeszthető már meglévő programrendszerekhez, illetve a MapOffice kész megoldásokat kínál új rendszerek fejlesztéséhez.
Bővebben »

BFMAP - Burkolt Útfelület Számító programrendszer

A programrendszer elsősorban a téli hó eltakarítási, illetve a nyári útburkolat locsolási munkák norma számítására alkalmas, azonban alkalmazható minden olyan feladat optimalizálására, mely burkolt útfelületek karbantartásához kapcsolódik.
Bővebben »

KSHSTAT 2008 - továbbfejlesztett körzetesítő programrendszer

A továbbfejlesztett körzetesítő program segítségével a különböző célokra használható körzetek kialakításakor lehetőség nyílik a Központi Statisztikai Hivatal által biztosított statisztikai jellegű adatok figyelembevételére.
Bővebben »

SMARTCENTER - személyi nyomkövető és segélykérő rendszer

A kifejlesztett távfelügyeleti diszpécserközpont lehetővé teszi a központhoz tartozó egységek és csoportok nyomon követését, valamint az onnan érkező vészhelyzeti riasztások fogadását és azok kezelését. Elsősorban őrzés - védelemmel, pénzszállítással foglalkozó cégek igényeinek kielégítését szolgálja.
Bővebben »

TŰZVONAL - Tűzoltóságok Bevetés Irányítási Rendszere

A Tűzvonal Térképes Riasztási Rendszer használatával megvalósítható a tűzoltósági feladatok gyorsabb és hatékonyabb ellátása. Az alkalmazás használatával biztosítható, hogy a járművek a riasztás beérkezésétől számított három percen belül indíthatóak legyenek a káreset helyszínére, útvonaltervvel és helyszínrajzzal segítve a tűzoltók munkáját.
Bővebben »

ZONED - Körzetesítő Programrendszer

A program használatával kétszintű körzetek alakíthatóak ki, a 2001 évi népszámlálási cím állomány alapján. A körzet kialakítás során tömbszintű statisztikai adatok jeleníthetőek meg, melyek a Népszámlálási Adatbázisból és az Önkormányzat birtokában lévő adatokból állíthatók össze.
Bővebben »