Szolgáltatások

Szolgáltatásainkkal azon Ügyfeleink igényeinek szeretnénk megfelelni, akik nem kívánnak saját hardver és szoftver infrastruktúrát alkalmazni egy feladat megoldására vagy a szolgáltatást csak meghatározott ideig kívánják igénybe venni.

Kérem, vegye fel Velünk a kapcsolatot, hogy egy minden kötelezettségtől mentes egyeztetést, és igényfelmérést követően közösen tervezhessük meg, az Önnek és cégének legmegfelelőbb alkalmazást, szolgáltatást.

EOV - WGS'84 (GPS) koordináta átszámítás, átváltás

Magyarországon manapság is, akárcsak régen, egyszerre több koordináta rendszer is használatban van. A két leggyakrabban alkalmazott rendszer a GPS mérések koordináta rendszere a WGS'84, valamint az EOV (Egységes Országos Vetületi) rendszer.

A két vetületi rendszer között gyakran van szükség koordináta transzformációkra. Cégünk ezeknek a feladatoknak az elvégzéséhez nyújt segítséget az online koordináta átszámító alkalmazással.

Tematikus térkép készítés

Térkép 01
Válogatás térképeinkből

Cégünk térképvagyonának elkészítését a 2001. évi népszámlálás területi előkészítésére kiírt közbeszerzési pályázat elnyerése alapozta meg. A feladat elvégzése során elkészültek a 2 000 főnél népesebb magyarországi települések digitális, utcatengelyes, tömbhatáros térképei. A digitális térképek elkészítése során különböző méretarányú térképek kerültek digitalizálásra (1:5 000, 1:10 000, 1:15 000), majd az így megrajzolt egyedi térképek integrálásra kerültek Magyarország közigazgatási és közlekedési alaptérképébe.

Megrendelőink számára egyedi igényeknek megfelelő digitális térképeket tudunk biztosítani vektoros vagy raszteres formátumban. Az így elkészített térképeken tetszőleg adattartalom jelenhet meg, pl.: orvosi rendelő ellátási területe, szavazókörzet vagy egy meghatározott üzletlánchoz tartozó üzlethelységek. Térképekről bővebben

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy csak kérdése merült fel a térképeinkkel kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

XML alapú címkereső, útvonaltervező, geokódoló szolgáltatás

XML alapú szolgáltatásunk kifejlesztésénél arra törekedtünk, hogy Megrendelőinknek költséghatékony módon - akár eseti kérés alapú elszámolással vagy átalánydíjas formában - tudjuk olyan szolgáltatást biztosítani, amelynek segítségével egyszerűen megvalósíthatóak a címkereséssel, geokódolással kapcsolatos feladatok.

Szolgáltatásunk segítségével könnyen elvégezhető nagy tömegű címadat geokódolása vagy nagy mennyiségű WGS'84 vagy EOV koordináta inverz geokódolása.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy csak kérdése merült fel a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Online térképkivágat generálás

Napjainkban már szinte elengedhetetlen, hogy az interneten egy-egy üzlethelyiség ne csak címmel, hanem a megközelítést segítő kiegészítő információkkal is szerepeljen. A weboldalak üzemeltetői ennek az igények való megfelelőséget kétféle módon biztosíthatják: vagy költséges beruházással saját térinformatikai hátteret alakítanak ki, vagy igénybe vesznek egy szolgáltatást, amelynek segítségével az előzőekben megfogalmazott információk előállíthatóak.

Megrendelőink számára költséghatékony módon - akár eseti kérés alapú elszámolással vagy átalánydíjas formában - tudjuk biztosítani dinamikus, online térképkivágatok generálását HTTP protokolon történő kommunikációval.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy csak kérdése merült fel a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.