Cégismertető

Az 1993-ban kizárólagosan magyar tulajdonosi háttérrel alapított Psoft Informatikai Fejlesztő, Értékesítő és Szolgáltató Kft. egyedi szoftverek fejlesztésére, térinformatikai szoftvermegoldások kivitelezésre, valamint digitális térképi állományok készítésére szakosodott.

Cégünk fő profilja mellett, több működési területet is kiszolgál, teljes körű megoldásokat biztosítunk

  • térképi adatokat felhasználó rendszerek;
  • távfelügyeleti rendszerek;
  • térinformatikai alapú ingatlanforgalmazási, valamint ingatlan-nyilvántartási rendszerek;
  • címzett és címzetlen (DM) küldemények terjesztését támogató tervező és optimalizáló rendszerek megvalósítására.

A legkülönbözőbb adatbázisok tervezésével és adatbázis-kezelő rendszerek kivitelezésével a cégek mindennapi munkáját segítjük.

Térképi alapú adatnyilvántartó és adatfeldolgozó rendszereink segítségével hatékonyan valósíthatóak meg különböző adatelérések, adatmegjelenítések, térképből és adatbázisból történő relációs adatbázis kezelések, valamint ezek eredményeinek jól áttekinthető megjelenítése.

A Psoft Kft. csapatát jól képzett, és nagy szakértelemmel rendelkező szakemberek alkotják, megtalálható közöttünk közgazdász, számítástechnikai szakmérnök, fejlesztő, és térképész egyaránt. Alvállalkozóink köre állandó, sokan már a kezdetektől fogva részt vesznek a legkülönbözőbb projektek megvalósításában. Az adott munkákhoz mindig a legmegfelelőbb szakember-, és alvállalkozói gárdát válogatjuk össze, így a kedvező vállalási ár mellett, rövid határidővel, kiváló minőségben, és magas szakmai színvonalon biztosíthatjuk szolgáltatásainkat.

Munkánkat a legmodernebb számítástechnikai-, és szoftver eszközök segítik, így a ránk bízott feladatokat a lehető leghatékonyabban tudjuk elvégezni.

Rendszereink egy része MS Windows operációs rendszer alá Microsoft Visual C, illetve Borland Deplhi fejlesztői környezetben készül. A Windows alapú adatbázisok kezelése kisebb projektek esetén MS Access, a nagyobbak esetén Oracle, és MS SQL Server felhasználásával valósul meg. Webes megoldásaink során Linux operációs rendszert, PHP programozási nyelvet és PostgreSQL valamint MySQL adtabázis kezelő rendszereket alkalmazunk. A kivitelezett programrendszerek magyar vagy igény szerint angol nyelven készülnek, kezelésük rendkívül egyszerű, nem igényel magas számítástechnikai képzettséget.

Mindenkori célunk, hogy Megrendelőink igényeit maximálisan kiszolgáljuk, valamennyi felmerülő problémájukat legjobb tudásunk szerint megoldjuk. Mindemellett törekszünk az általunk nyújtott szolgáltatások egyediségének megtartására. Célunk munkafolyamataink még eredményesebbé tétele, működésünk hatékonyságának folyamatos javítása, ezért is döntött cégünk Minőségirányítási Rendszer bevezetése és alkalmazása mellett.

Reméljük sikerült elnyernünk bizalmát, és hamarosan Önt, valamint Cégét is elégedett partnereink között tudhatjuk.