MAPOFFICE 3.0 programrendszer

MAPOFFICE 3.0 programrendszerNapjainkra jelentősen megnőtt az igény a pontos, jó minőségű digitális térképek iránt. Az Internetes piac fejlődése és az új, nagysebességű adatátviteli technikák tömeges elterjedése is komoly kihívást jelent a hagyományos digitális térkép készítő és térinformatikai cégek számára, hiszen térképeik hálózatos, Internetes megjelenése új szoftvereket és térképkezelési megoldásokat igényel. Napjaink digitális térképei nem különböztethetők meg a nyomdából kikerülő térképektől, a fejlesztés hangsúlyai a térképi és leíró adatkapcsolatok kezelésére, a villámgyors megjelenítésre, a funkció orientált látványtervezésre helyeződtek át.

A térinformatika területén napjaink fejlesztési jelszava: könnyen kezelhető, egyszerű külső, professzionális belső.

A MapOffice térinformatikai fejlesztő programcsomag minden elemében megpróbál megfelelni az egyszerűség, könnyű kezelhetőség és professzionális tudás néha nehezen összeegyeztethető követelményeinek. A programcsomag komplex fejlesztő környezetet biztosít a felhasználók számára.

A MapOffice alkalmazásfejlesztési módszereivel a térkép és a térképkezelés gyorsan, egyszerűen illeszthető meglévő programrendszerekhez, illetve a MapOffice kész megoldásokat kínál új rendszerek fejlesztéséhez. A programcsomag a vektor- és raszter térképek, űrfelvételek és légifotók együttes kezelésére lett kifejlesztve, hogy egy adott területről a legtöbb, és az igényeknek legmegfelelőbb információt szolgáltassa.

Az alkalmazás összetevői

  • MapServer kiszolgáló alkalmazás,
  • MapWork térképszerkesztő alkalmazás.

A MapOffice programrendszer biztosítja a kiszolgáló hátterét a Holvan.hu portálnak.