Térképek

Cégünk térképvagyonának elkészítését a 2001. évi népszámlálás területi előkészítésére kiírt közbeszerzési pályázat elnyerése alapozta meg. A feladat elvégzése során elkészültek a 2.000 főnél népesebb magyarországi települések digitális, utcatengelyes, tömbhatáros térképei. A digitális térképek elkészítése során különböző méretarányú térképek kerültek digitalizálásra (1:5.000, 1:10.000, 1:15.000), majd az így megrajzolt egyedi térképek integrálásra kerültek Magyarország közigazgatási és közlekedési alaptérképébe.

Térkép 01
Válogatás térképeinkből

Az integrációt követően megvalósult digitális térkép, kiegészítve a népszámlálás során helyszínen korrektúrázott címadatbázissal, jó alapot biztosított számunkra a webes útvonaltervezők piacán történő megjelenéshez. A Cartographia Kft.-vel - későbbi nevén Cartographia New Media Kft. - kötött stratégiai együttműködésnek köszönhetően digitális térképeinket a nagyközönség is megismerhette. Referenciáink között, illetve link-ajánlónkban megtalálhatja az általunk fejlesztett alkalmazások webcímét.

Megrendelőink számára egyedi igényeknek megfelelő digitális térképeket tudunk biztosítani vektoros vagy raszteres formátumban.

Digitális térképeink alkalmazásával több szolgáltatást fejlesztettünk ki, amelyek segítségével könnyen elvégezhetőek a címkeresési, útvonal-tervezési vagy éppen geokódoló feladatok.

Térképeink felhasználási területe igen széleskörű, a járműkövetéstől az online megjelenésen át az offline felhasználásig terjed, ezért midig a felhasználó igényei, illetve a felhasználási terület jellege határozza meg árainkat.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy csak kérdése merült fel a térképeinkkel kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy közösen összeállíthassuk az Ön igényeinek legjobban megfelelő térképes csomagot.